VOŽDOVAC I SPARTAK ZA KRAJ JESENJEG DELA SEZONE NA KROVU

Nakon pobede od pre dva dana protiv Partizana u zaostalom kolu fudbalere Spartaka očekuje novi meč u Beogradu u poslednjoj ovogodišnjoj prvenstvenoj utakmici. Subotičani u nedelju 13. novembra od 19:30 igraju protiv ekipe Voždovca na krovu tržnog centra na stadionu Voždovca. 

Šef stručnog štaba Ljubiša Dunđerski  gostujemo ekipi koja je odlično organizovana i sakupila je više bodova od nas. Igraćemo na veštačkoj travi, moramo se što pre prilagoditi tome i dobro otvoriti utakmicu. Moramo imati isti odnos, želju i disciplinu i da se sa što više bodova vratimo u Suboticu.

Aleksa Đurasović ističe odličnu atmosferu- Pre par dana osvojili smo velika tri boda i ostvarili važnu pobedu. Atmosfera se podigla  na još viši nivo. Gostujemo ekipi Voždovca i želja je da ponovimo igru, da pokažemo isti odnos i želju  i samim tim potvrdimo pobedu protiv Partizana. 

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, gospodin Nikola Puača, izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

„Pred nama je još jedan težak meč. Spartak je veoma kvalitetna i nezgodna ekipa, što je viđeno u utakmici sa Partizanom. U poslednje vreme više dolazi do izražaja taj kvalitet nego na početku sezone. Nama su u prvom susretu naneli bolan poraz i zbog toga se sa maksimalnim respektom spremamo za utakmicu.“

Mladi stručnjak istakao je da nema odstupanja od pripreme utakmice i da je fokus na sopstvenoj igri.

„Mislim da će pobednika odlučiti detalji. Mi smo u dobrom momentu, slavili smo na teškom gostovanju. Kao i svaki put do sada, okrenuti smo sebi, cilj nam je da izgledamo što je bolje moguće na terenu da i ukoliko uspemo u tome verujem da ćemo biti zadovoljni i rezultatom“ – završio je gospodin Nikola Puača.

FOTO: Milan Aksentijević