MILOJEVIĆ NE OTKIRVA SVOG ADUTA ZA FINALE KUPA

(20.5.2024) – Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine sastaće se sutra od 20 časova 15 minuta u Loznici u finalu Kupa Srbije, a trener Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja.

Milojević je izneo niz pohvala na račun trenera Vojvodine Božidara Bandovića.

“Lično znam gospodina Bandovića, reč je o dobrom treneru, profesionalcu. Dosta toga dobrog je doneo Vojvodini, što pokazuju i rezultati.”

Milojević je govorio i o nekadašnjim fudbalerima Zvezde, koji sada nose dres Vojvodine.

“Radi se o igračima koji su ostavili trag u Crvenoj zvezdi, svako na svoj način. Oni će sigurno igrati za svoj klub. Vojvodina ima odlične pojedince, u poslednje vreme igraju zaista dobro, u odličnom su momentumu. Moramo da obratimo pažnju na Vojvodinu kao celinu, a ne samo na pojedince.”

Strateg crveno- belih se osvrnuo i na stil igre Vojvodine.

“Igraju dobro, kompaktno, imaju svoje mehanizme. Vojvodina ne može nikad da se gleda kroz pojedince, uvek mora da se posmatra kao tim. Obratićemo pažnju na ekipu, a određeni igrač se uvek istakne.”

Milojević je otkrio da je njegov tim spreman za sve situacije uoči finala Kupa Srbije.

“Pred nama je finale Kupa Srbije, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce.”

On nije želeo da otkrije koliko će se bonus igrača naći na terenu u finalu nacionalnog Kupa.

Zvezdnin “Klark Kent” je naveo da očekuje dobru atmosferu na stadionu Lagator.

“Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju” , zaključio je Milojević.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA