ANDRIJ TUPČI NAJBOLJI ODBOJKAŠ U OKTOBRU

Andrij Tupči, korektor Mladog radnika iz Požarevca i ukrajinski reprezentativac, proglašen je za najboljeg igrača u oktobru u Banka Poštanska štedionica Superligi 2022/2023. u izboru žirija za izbor najboljih igračica i igrača meseca, koji čine Danilo Mrđa, Slobodan Boškan, Ratko Pavličević, Igor Jagličić i Marko Ristić.

Marko Pavlović, direktor Regionalnog centra Požarevac Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora odbojkaških liga u Srbiji, predao je Andriju Tupčiju ček na 500 evra, namenjen najboljem odbojkašu u oktobru.

Zoran Debeljković, predsednik Odbojkaškog saveza Braničevsko – podunavskog okruga, predao je Andriju Tupčiju trofej namenjen najboljem odbojkašu u oktobru.

Trofej i ček Andriju Tupčiju predati su u Požarevcu pre početka utakmice 4. kola Banka Poštanska štedionica Super lige 2022/2023. između Mladog radnika iz Požarevca i Vojvodine iz Novog Sada.

Prethodni dobitnik nagrade za najbolje igrača meseca bio je Vuk Todorović, tada tehničar Vojvodine NS seme iz Novog Sada, najbolji igrač u martu u Banka Poštanska štedionica Super ligi 2017/2018. Vuk Todorović je sa reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka Evrope na EP 2019.