ALBERT NAĐ NAPUSTIO TRENING PARTIZANA

(16.4.2024) – Četvrti žuti karton Duljaja u duelu protiv Čukaričkog doneo je pravi haos u tabor Partizana.

Reakcija partizanovog trenera na komunikaciju između sudije Ilića i fudbalera Šćekića bila je takva da je samo podigao strasti bez ikakvog vidljivog razloga, jer ništa sporno se nije dešavalo na terenu. Duljaj je pobesneo na sudiju što deluje neozbiljno ukoliko zna da može da bude suspendovan u narednom susretu, to jest derbiju. Ukoliko je znao…

U međuvremenu je došlo do svađe između najbližih saradnika i odlaska sa treninga pomoćnog trenera Alberta Nađa.

Nezvanično, kao mogući razlog sukoba navodi se Duljajeva želja da vodi ekipu pomoću telefona i sugeriše Nađu šta da radi, što se Albertu izgleda nije dopalo. Rasprava je eskalirala do te mere da zamalo nije prešla granicu verbalnog sukoba, a onda su pale i teške reči pa je u besu Nađ, navodno, prozvao prvog trenera Partizana da je namerno dobio žuti karton na meču protiv Čukaričkog, ne bi li izbegao mogući neuspeh u 173. derbiju.

Ukoliko se zaista ispostavi da je sukob prerastao u ozbiljnu netrpeljivost, pitanje je ko će od trenera da sedi na klupi Partizana i vodi ekipu u subotu na Marakani.

Zaiste neverovatne stvari se dešavaju ove godine u Partizanu i pravo je čudo kako je klub do skora bio na prvom mestu Superlige.