ARGENTINA ILI FRANCUSKA, MESI ILI MBAPE? IZABERI FAVORITA I UZ NAJVEĆE KVOTE ODIGRAJ TIKET U MERIDIANU

Meridian donosi najbolju ponudu – istraži je i odigraj mundijalski tiket!

Stadion Lusail u Dohi ugostiće u nedelju dve najbolje svetske reprezentacije Argentinu i Francusku.

Mnogi su upravo ovakav finalni par predviđali i pre početka Svetskog prvenstva, naročito kada su eliminisani neki od favorita poput Nemačke, Španije, Brazila…

Očekivanja su ispunili i jedni i drugi, pa ćemo sada na suprotnim stranama gledati dve najveće zvezde PSŽ-a – Lionela Mesija i Kilijana Mbapea. Prvi ima priliku da stavi tačku na GOAT trku sa Kristijanom Ronaldom, drugi da odbrani svetski tron.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji igre na travnatim terenima mašta o dugo očekivanoj “Boginji”. Ove godine uspeo je da osvoji jedan od trofeja koji mu je dugo izmicao – Kopa Amerika, a sada ga samo korak deli od još jednog velikog trofeja koji mu nedostaje.

Da li će izaći kao pobednik? Saznaćemo u nedelju, a do tada – vreme je da se zabavimo uz meridianbet.rs i spremni dočekamo početak velikog finala!

Malo ko bi mogao zaista da proceni ko je favorit u ovom duelu i zato je kvota i na Argentinu i Francusku 1.90!

Ako želite nešto zanimljiviji tiket – istražite ponudu na meridianbet.rs, a tamo vas recimo čeka i ponuda za najboljeg igrača turnira. Zanimljivo, u konkurenciji je upravo dvojac iz francuskog tima.

NAJBOLJI IGRAČ NA PRVENSTVU:
Kilijan Mbape – kvota 5.50
Lionel Mesi – kvota 1.20

Ponuda je vrlo interesantna, a na vama je samo da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!