BARAK BAHAR: “MAKSIMALNO SMO FOKUSIRANI NA UTAKMICU PROTIV RADNIČKOG”

(29.9.2023) –  Trener Crvene zvezde, Barak Bahar izneo je svoja očekivanja pred narednu prvenstvenu utakmicu kod kuće protiv Radničkog iz Niša.

Izraelski stručnjak nije želeo da otkriva ko će se naći u startnih 11 na toj utakmici.

“Pratili smo utakmice Radničkog, videli smo dobre stvari u njihovoj igri i da stvaraju šanse. Taktički su vrlo dobra ekipa. Sigurno neće biti lako na terenu. Što se tiče igrača koji će istrčati na teren, to uvek zavisi od protivnika i trenutne forme. Ima još vremena da se pripremimo, pre nego što se odlučim za startnih 11”.

Strateg crveno- belih istakao je da je ekipa maksimalno fokusirana na narednu utakmicu.

Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču“, dodao je Bahar.

Bahar smatra da je pritisak sastavni deo trenerskog posla.

“Volim pritisak, on je neophodan u ovom poslu. Ukoliko ga ne bih osećao, možda bi to značilo da treba da promenim profesiju. Što se tiče stanja na tabeli, još uvek je rano govoriti o tome, s obzirom da je u toku prvi deo prvenstva. Očekuje nas još mnogo utakmica, rano je da gledamo na kom se mestu na tabeli nalazi Crvena zvezda”, kaže Bahar.

Izraelac je uveren da će meč protiv Nišlija značiti igračima pred duel u Ligi šampiona protiv Jang Bojsa.

“Važno je da igramo protiv dobrih timova, kao što je to bio slučaj protiv Mančester Sitija, sa visokim tempom. Situacija je takva da moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Verujem da će meč protiv Radničkog uz ispunjene tribine biti veliki „vetar u leđa“ pred Jang Bojs”, zaključio je Bahar.

Crvena zvezda će u subotu od 18 časova i pet minuta na svom terenu dočekati ekipu Radničkog iz Niša.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA