BORJAN UGOSTIO CRVENU ZVEZDU

(19.04.2024) – Bivši čuvar mreže i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, sada igrač Slovana iz Bratislave, ugostio je u prestonici Slovačke generaciju 2016 svog bivšeg kluba, koja će tokom vikenda učestvovati na tamošnjem velikom turniru Daka kup 2024. Reč je o jednom od najvećih dečjih turnira u ovom delu Evrope.

Zahvaljujući domaćinu Borjanu, klinci 2016. godišta, predvođeni trenerom Rogićem i njegovim asistentima, imali su jedinstvenu priliku da uživaju u obilasku stadiona, svlačionica i celog sportskog kompleksa najvećeg i najpoznatijeg slovačkog kluba. Dan za nezaborav, pored raspoloženog domaćina, deci je uveličao i čuveni bivši češki i slovački reprezentartivac, Vladimir Vajs, sada prvi trener ekipe Slovana u svom drugom mandatu na čelu kluba.

Bio je to svakako dan za pamćene klinaca Crvene zvezde, koji će od subote na turniru igrati s dve ekipe, a na tribinama će imati najvatrenijeg navijača- Milana Borjana! I to nije sve- kada završe svoje obaveze na turniru, mali fudbaleri će zdušno navijati za svog domaćina, jer će biti specijalni gosti na derbi meču Šampionata Slovačke, u derbiju između Slovana i Spartaka iz Trnave, za koji igra još jedan izdanak Zvezdine škole, Andrej Đurić.