BUDUĆNOST prvi finalista

Košarkaši Budućnosti iz podgorice su prvi finalisti ABA lige. Oni su, i u drugom meču polufinala plej – ofa, pobedili ekipu Mornara iz Bara (2:0 u seriji). Rezultat je bio 92:81. Trener Budućnosti, Dejan Milojević, je bio zadovoljan plasmanom u finale. On je u izjavi za TV Arena Sport nakon meča izjavio sledeće:

Mornar je sigurno najbolja napadačka ekipa u ligi, ali kao što sam rekao, verujem da će bolji tim proći. Mi jesmo bolji tim, igramo jako, jako dobro… Svi momci su jako požrtvovani, dali su sve od sebe, jako sam zadovoljan. Jako cenim to što Mornar radi i čestitam im na uspešnoj sezoni, ali mi smo bolji tim i idemo dalje. Ne mogu još uvek da se fokusiram na finale, pošto još uvek ne znam protiv koga igramo. Svakako, iskoristićemo da se odmorimo, ali i pripremimo, te sveži uđemo u taj duel. Nadam se da će atmosfera biti sportka i da će moj tim dati sve od sebe.

Podsetimo, Budućnost čeka bolji tim iz duela Crvena zvezda – Igokea. U toj seriji je, posle pobede Igokee u drugom meču, rezultat izjednačen na 1:1.