ČOVIĆ KAŽE DA DOLAZAK KAMPACA NIJE GOTOVA STVAR

Nebojša Čović, prvi čovek KK Crvena zvezda, govorio je u emisiji Miljanov korner o potencijalnom dolasku Fakunda Kampaca i informacijama koje su se pojavile u medijima.

-Još ništa nije gotovo. Mi radimo na tome. Kada bude bilo završeno, ovako ili onako, imaćete informaciju. Nismo ni daleko, nismo ni blizu – izjavio je Čović.

Osvrnuo se Čović i na cifre. Specijalizovani košarkaški portali su preneli sa će Kampaco do kraja sezone zaraditi 1,8 miliona evra u crveno-belom dresu, da će naredne godine imati 2,5 miliona, a da će mu šampion Srbije pomoći i sa ličnim dugom od 2,6 miliona prema Real Madridu.

-Gledao sam danas neke druge objave sa pričama oko 6,9 ili 7 miliona evra. Ljudi napraviše odmah matematiku. Odmah je tu država, odmah je tu ovo… Kao što su pre neki dan izašli sa informacijom da je predsednik Srbije Vučić odobrio dolazak. Prvo, te cifre koje pominju, pravo da vam kažem – ne znam kakva je to mašta – objasnio je Čović i rekao da je španska Marka medij patriotski naklonjen Realu.

-Čini mi se da Real boli ovo… Oni nisu izašli sa ponudom, mi smo bili jasni u našoj ponudi u skladu sa našim mogućnostima, jer treba presabrati celu sezonu, videti sve finansijske mogućnosti i (na osnovu toga) smo procenili da to možda u ovom trenutku možemo da napravimo i priuštimo. Kažem, još ništa nismo završili – podvukao je predsednik Crvene zvezde Čović.

FOTO – KK CRVENA ZVEZDA