ČUKARIČKI ODUSTAO OD LOZNICE

(9.7.2023) – Fudbalski klub Čukarički i ove jeseni ima problem sa odigravanjem evropskih utakmica, jer na svom stadionu nema adekvatne uslove. Usput se ubrzo kreće sa renoviranjem objekta na Banovom brdu, pa će i utakmice u domaćoj ligi Brđani morati da igraju na drugoj lokaciji. Izbor je pao na Loznicu, ali je ipak došlo do promene plana.

-Marakana ne može, jer na stadionu gde igra predstavnik Lige šampiona ne može nijedan drugi klub da igra. To nismo znali. Mi smo prijavili Marakanu, Loznica ima nekih tehničkih problema oko stadiona (problem sa travom). Sada ove kiše, mislim da neće stići. Dobio sam juče informaciju od gospodina Nedimovića, baš smo bili u kontaktu, da će najverovatnije biti spreman stadion u Leskovcu – rekao je Matijašević na pripremama kluba u Sloveniji, pa je dodao:

-Nama je sasvim svejedno. Loznica ili Leskovac, svejedno je. Mislim da će tu doći više navijača, da podrži Čukarički. Mi smo odmah hteli Loznicu, bio sam tamo, video stadion, ali isto tako sigurno je i u Leskovcu odličan. To su novi stadioni, za Čukarički će biti samo lakše jer mislim da će tribine biti dosta dobro popunjene. Sigurno će biti publike.”

Čukarički startuje u Evropi krajem avgusta u plej-ofu Lige Evrope.

FOTO – FK ČUKARIČKI