DAČIĆ POSETIO REPREZENTATIVCE SRBIJE U PAZOVI

(10.6.2024) – Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, posetio je našu reprezentaciju u Sportskom centru u Staroj Pazovi i pulenima selektora Dragana Stojkovića poželeo da dostojno reprezentuju Srbiju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Osvedočeni prijatelj fudbala i čovek koji je pre 20 dana u prostorijama ministarstva ugostio delegaciju Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, još jednom je pokazao koliko je privržen nacionalnom timu svoje zemlje i da će tokom završnog turnira biti jedan od najvatrenijih navijača Srbije.

– Ja sam uvek veliki optimista. Kada čovek postane ministar unutrašnjih poslova, onda ga uglavnom ne zanimaju toliko rezultati, koliko bezbednosni aspekt cele situacije. Pred nama je veliki izazov kao što je Evropsko prvenstvo. Ministarstvo unutrašnjih poslova i policija zajedno sa Fudbalskim savezom Srbije učiniće sve da boravak naše ekspedicije u Nemačkoj protekne u najboljem mogućem redu. Naših 20 policijaca u raznim segmentima brinuće o bezbednosti srpske reprezentacije. Razgovarali smo o tome pre dvadesetak dana u ministarstvu, danas sam iskoristio priliku da posetim momke u Staroj Pazovi i da im poželim puno uspeha i sreće“ – rekao je ministar Dačić za sajt FSS.

FOTO – FSS