DELEGACIJA OSS NA SASTANKU SA ALEKSANDROM BORIČIĆEM I ZORANOM GAJIĆEM

(4.4.2023) – U prostorijama Evropske odbojkaške konfederacije u Beogradu, danas je održan sastanak na kojem je Aleksandar Boričić, predsednik CEV i počasni predsednik OSS, ugostio Zorana Gajića, ministra sporta u Vladi Republike Srbije i delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, koju je predvodio Đula Mešter, predsednik OSS.

U delegaciji Odbojkaškog saveza Srbije bili su Ivan Knežević, generalni sekretar, Jelena Nikolić, prvi potpredsednik, Vesna Đurišić, potpredsednik, Dragutin Ćuk, tehnički direktor, Danilo Mrđa, direktor takmičenja, Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina iz Novog Sada i Predrag Mihailović, direktor i glavni i odgovorni urednik portala „Sportal.rs“.

Članovi delegacije OSS su sa Aleksandrom Boričićem, predsednikom CEV-a i Zoranom Gajićem, ministrom sporta Srbije razgovarali o strateškom planu razvoja odbojke do 2032. i kako podići nivo odbojke u Srbiji.

Jedna od tema je bila i kandidatura Odbojkaškog saveza Srbije za organizaciju budućih međunarodnih takmičenja pod okriljem CEV i FIVB.

IZVOR/FOTO: ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE