DREZGIĆ POTPISAO ZA RUBIN KAZANJ

(14.0.2023) – Doskorašnji fudbaler čukaričkog, Uroš Drezgić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ruskim Rubinom.

Drezgić je tako postao treći igrač u kratkom periodu koji je napustio tim sa Banovog Brda i krenuo putem Rusije, nakon Miroslava Bogosavca koji je prešao u redove Amkara i Marka Rakonjca koji je zadužio dres Lokomotive iz Moskve.

Nijedno tržište, pa ni rusko, nije novo za Čukarički. U Drezgiću smo prepoznali talenat, doveli smo ga u Čukarički sa 15 godina. Prošao je Omladinsku školu našeg kluba, ovde se razvijao kao igrač, bio je poslednjih godinu dana standardan član startne postave, stigao i do dresa mlade reprezentacije Srbije. Pokazao je tek deo raskošnog potencijala, siguran sam da je izabrao najbolju ligu za razvitak, s obzirom na stil igre i konstituciju”, rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Matijašević je dodao da klub ima zamenu za štopera, pošto se sve radi planski.

“Doveli smo dvojicu iskusnih štopera, Ognjena Vranješa i Vukašina Jovanovića, kojeg čekamo da se oporavi od povrede. Imamo dvojicu mladih igrača na poziciji štopera iz Omladinske škole, Bojana Kovačevića i Vojina Serafimovića, doveli smo talentovanog Luku Subotića i prilično smo pokriveni što se tiče tog mesta u timu. Zbog toga smo i pustili Drezgića kada je stigla dobra ponuda i za igrača i za klub”, naveo je Matijašević.