DŽUNIOR FLEMINGS NOVO POJAČANJE VOŽDOVCA

(15.9.2023) – Džunior Flemings zadužio je dres Voždovca. Državljanin Jamajke je došao na pozajmicu iz Francuskog Tuluza.

Jamajčanin je karijeru započeo u Tivoli Gardensu da bi svoju karijeru nastavio da gradi u inostranstvu, počevši od Njujork Red Bulsa, Tampa Beja, Finiks Rajzinga, Ledžiona iz koga je prešao u januaru 2022. godine u redove francuskog prvoligaša.

Za svoju reprezentaciju odigrao je 26 utakmica i postigao četiri pogotka.

“Nedostajao nam je u rosteru igrač na poziciji desnog krila i po mogućstvu drugog centralnog napadača, a izbor je pao na Flemingsa. Dolazi iz takmičarskog ritma, tako da nadamo se da će pomoći našem mladom timu da iskaže u potpunosti svoj potencijal. Dugo smo pregovarali sa njim i francuskim klubom. Očekujemo da vrlo brzo prihvati sve zahteve i principe igre i sigurni smo da smo napravili dobar posao”, naveo je sportski direktor Voždvoca Bojan Leontijević.

Momak rođen u Kingstonu i pre dolaska na Krov znao je da su Zmajevi najmlađa ekipa u svim evropskim ligama najvišeg ranga.

“Znao sam da dolazim u najmlađi tim u Evropi. Istraživao sam malo o klubu, igračima, rezultatima u prošlosti. Tim mi je na prvom mestu i daću sve od sebe da kao ekipa napravimo što bolje rezultate“, izjavio je novi fudbaler Voždovca.

FOTO: FK VOZDOVAC