ERAKOVIĆ NA SVETSKOM PRVENSTVU!

Strahinja Eraković je izneo svoje utiske za Meridian sport, nakon što se našao na spisku reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvu u Kataru!

Eraković je postao standardna adresa za Piksijeve pozivnice, ali biti u društvu odabranih za najveće fudbalsko takmičenje je nešto sasvim drugo. Stojković je ukazao veliko poverenje i čast mladom defanzivcu Crvene zvezde.

– Saznao sam pre pola sata, i dalje ne mogu da verujem – dođe mi da zaplačem! Znam šta sam sve proživeo da dođem do ovde, ovo je san svakog fudbalera. Gledam kako velike zvezde proslavljaju i koliko njima znači, pa možete da zamislite kako je meni – rekao je Eraković.

Talentovani štoper će se na mundijalsku avanturu zaputiti sa najvećim srpskim zvezdama poput Dušana Tadića, Aleksandra Mitrovića, Nikole Milenkovića i ostalih koji su mu već pružili dosta saveta.

– Nisam imao ideje da li ću biti u timu, samo sam se nadao i čekao poziv – hvala Bogu da je stigao! Stižu čestitke sa svih strana, nikad ih više nije bilo. Svaki dan kad sam sa njima dobijam savete, to su fantastični momci, jedva čekam da ih opet vidim i da se radujemo novim pobedama – rekao je Eraković i najavio senzaciju naše selekcije na Mundijalu u Kataru:

– Ni mi sami nismo još svesni koliko možemo da uradimo, a nadam se da ćemo da prevaziđemo sva očekivanja i stignemo do samog vrha – poručio je Eraković za Meridian sport.

IZVOR: MERIDIANBETSPORT