FILIP ĐURIČIĆ I NEMANJA GUDELJ-PROTIV BRAZILA HRABRO, VERUJEMO U SEBE (VIDEO)

Dva dana pred prvi meč na Prvenstvu sveta, utakmicu sa Brazilom (24. novembar – 20,00), pred brojnim predstavnicima medija bili su Filip Đuričić i Nemanja Gudelj.

„Poraz Argentine od Saudijske Arabije? Pa vidite, ta utakmica je pokazala koliko je fudbal lepa igra, da su uvek moguća su iznenađenja. Sve to nam govori da protiv Brazila  treba da igramo hrabro pa šta bude biće. Iskreno, svi jedva čekamo da izađemo na teren, svi smo sanjali jedan ovakav meč sa Brazilom. Da li će neko igrati minut, trideset ili ceo meč, važno je da svako da svoj maksimum. Ovo prvenstvo je san svakog igrača, kruna karijere za nas koji smo ovde. Imamo veru u sebe, sve poštujemo, ali gledamo sebe. Cilj nam je izborimo plasman u osminu finala i idemo meč po meč. Prvi je Brazil. Znamo šta želimo, znamo koliko možemo“ rekao je Filip Đuričić.

Nije tajna da je Brazil za mnoge favorit broj 1 na šampionatu u Kataru. I oni ne kriju da za njih Prvenstvo sveta u Kataru počinje od osmine finala…

„To je njihovo pravo da razmišljaju na takav način. Mi idemo od meča do meča, razmišljamo samo o nama, a nama je cilj da prođemo grupu. Imamo veru u sebe, imamo odličnu atmosferu, gledamo sebe i znamo šta želimo – rekao je Gudelj koji je igrao 2014. protiv Brazila, pred SP u njihovoj zemlji. – Svi smo spremni i jedva čekamo da počne meč. Moji najbliži kad su me ispratili, poželeli su da se vidimo što kasnije, a to znači da ostanemo što duže u Kataru.

IZVOR/FOTO/VIDEO: FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE