FSS OBJAVIO INFORMACIJE O PRODAJI KARATA ZA EURO

(4.12.2023) – Fudbalski savez Srbije podsetio je navijače da prodaja ulaznica za EURO počinje u ponedeljak u 14.00 časova.

Žrebom u Hamburgu odlučeno je da se Orlovi nalaze u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Srbija igra svoje utakmice 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije i 25. juna u Minhenu protiv Danske. Interesovanje naših navijača za mečeve izabranika Dragana Stojkovića je ogromno, a prodaja ulaznica počinje 4. decembra u 14.00 i trajaće do 12. decembra u 14.00.

1.Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2.Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3.Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra u 14.00 i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14.00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4.Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

5.Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

FOTO: FSS