FSS PRUŽA PODRŠKU PIKSIJU

(26.4.2024) – Fudbalska reprezentacija Srbije će od14. juna igrati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a nalazi se u Grupu C zajedno sa selekcijama Slovenije, Danske i Engleske.

Tim povodom, Fudbalski savez Srbije se oglasio putem zvaničnih kanala i pružio punu podršku selektoru Draganu Stojkoviću, njegovim saradnicima i reprezentativcima.

“Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, na danas održanoj sednici Izvršnog odbora, a na predlog Branislava Nedimovića, potpredsednika FSS, pružili su punu podršku selektoru Draganu Stojkoviću i njegovom stručnom štabu, igračima na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem, za dobar nastup na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj.

Fudbalska Vlada učinila je sve da najbolji nacionalni tim u dobrom raspoloženju dočeka i počne pripreme zakazane za 1. jun, a zatim, nadamo se svi, obraduje naciju na najvažnijem reprezentativnom takmičenju u Evropi.

Srbija će prvi put od osamostaljenja biti učesnik samita najboljih evropskih selekcija, motiv više da Orlovi polete i naciju učine ponosnom.

Zajedno za Srbiju, zajedno za uspeh!

Jedan tim, srcem svim“, stoji u saopštenju Saveza.