FUTSALERI POČELI PRIPREME PRED VAŽNU UTAKMICU PROTIV UKRAJINE

(2.10.2023) – Futsal reprezentacija Srbije počela je pripreme za utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Ukrajine.

Futsaleri su se jutros zaputili iz Stare Pazove ka Vranju, gde će u petak od 18 časova igrati jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacionom ciklusu za Svetsko prvenstvo protiv selekcije Ukrajine.

“Novo okupljanje, stari problemi. Za razliku od Aksentijevića i Pršića na koje sigurno ne možemo da računamo, Dragan Tomić je došao na okupljanje i tek treba da procenimo koliko je spreman za predstojeći izazov, istakao je selektor Dejan Majes.

Selektor dodaje da je grupa Srbije jedna od najjačih i najneizvesnijih u kvalifikacijama.

“Konstantovali smo odmah posle žreba da je grupa veoma atraktivna, ali samim tim i veom neizvesna. Bukvalno svako svakog može da pobedi. Mi smo slavili u Poljskoj, Poljaci su posle tukli Ukrajinu koja je u prvom kolu dala 10 golova u meču sa Belgijom. Belgijanci su jednostavno imali loš dan protiv Ukrajine, igrali su bez dva ključna igrača i to se odrazilo na katastrofalan poraz. Pružili su nam snažan otpor u Smederevu i dokazali da će mnogima u ovoj grupi pomrsiti račune”, istakao je Majes.

FOTO: FSS