GROBARI JUG POZIVAJU NA PROTEST U ČETVRTAK OD 17.00 ISPRED JUŽNE TRIBINE

(20.2.2023) – U našu redakciju stigao je mail koji su poslali Grobari Jug i u kojem se kaže:

Poziv

Navijači Partizana, Grobari, naš fudbalski klub je doveden u stanje koje više ne možemo i ne smemo da tolerišemo. Uprava FK Partizan na čelu sa Vučelićem i Vazurom gura Partizan u potpunu propast. Svojim neznanjem, nestručnošću i namernim urušavanjem najvećeg kluba na ovim prostorima oni su jedini krivci zašto je Partizan danas u najtežoj situaciji u svojoj istoriji.

Jug u ime svih Grobara i navijača Partizana zahteva momentalnu ostavku kompletnog rukovodstva FK Partizan.

Pozivamo sve navijače Partizana da u četvrtak 23. februara u 17h dođu na plato ispred južne tribine Partizanovog stadiona odakle ćemo krenuti u protest do upravne zgrade na severnoj tribini. To će biti svojevrstan početak borbe protiv uništenja Partizana.

Budite deo istorije!

Apel upućujemo svim navijačima Partizana, svim onim Grobarima koji su razočarani stanjem u fudbalskom klubu, pogotovo onima koji su mislili i planirali da idu samo na košarku tog dana. Dođite i na fudbal! Pomozite svojim prisustvom da oteramo uništitelje Partizana iz svetinje! Ovo je interes svakog navijača Partizana, bez obzira na godine – od 7 do 77. Vreme je da naš Partizan oslobodimo zajedno!

USTANITE GROBARI !!! Za Partizan sve, od Partizana ništa!

Grobari Jug

U četvrtak 23. februara, fudbaleri Partizana od 18.45 igraju sa Šerifom revanš meč šesnaestine finala Lige konferencije, a od 21.00 košarkaši dočekuju Fenerbahče.