IGOR DULJAJ O SMENI: “NEKA KLUB ODLUČI KAKO GOD ŽELI”

(29.4.2024) – Trener Partizana Igor Duljaj prokomentarisao je navode da bi mogao da bude smenjen sa mesta šefa struke.

Crno-beli su poraženi od TSC-a u nedelju (2:1) i u seriji su od četiri neuspeha zaredom. Upravni odbor trebalo bi da zaseda o njegovom statusu.

“Vodio sam trening sasvim normalno, jer sam pod ugovorom i došao sam na posao, jer nemam pravo da se ponašam drugačije. Nikakvu zvaničnu odluku nisam dobio, verujte, da nisam dobio poruke podrške na telefon ne bih ni znao koliko je sve uzelo maha, jer medije odavno ne čitam. Održao sam sastanak sa igračima, rekao sam im da je sve u našim rukama i da moramo da pokažemo sada ko smo i šta smo kada nije dobra situacija, jer lako je seiriti kada si prvi na tabeli i kada sve ide od noge. Moramo da se podignemo, da učinimo sve da savladamo Vojvodinu, a klub i Upravni odbor neka rade svoj posao. Ako je Igor Duljaj problem, to je bar lako za rešiti”, rekao je Duljaj i dodao:

“Emotivno sam ispražnjen posle utakmice, što je normalno. Dali smo sve od sebe, nismo taktički podbacili, ali jesmo rezultatski i to je svakako ono što smeta i bode oči. Ne želim ipak da spustim gard, ruke ispred sebe, jer to nikada nisam bio ja, uvek sam se borio do kraja, dokle su me noge i misli nosile. Imam energije, to je sigurno, verujem da sa igračima mogu da preokrenem situaciju i utisak, ali ne želim nikome ništa da namećem. Neka klub odluči kako god želi, svakoj ću se odluci povinovati, pošto sam ovde porastao i ne želim da me neko smatra nekakvim teretom”.

Partizan naredni meč igra protiv Vojvodine u četvrtak od 19 časova na svom terenu.