KK CRVENA ZVEZDA OBAVESTILA JAVNOST O PRODAJI SEZONSKIH KARATA

(10.7.2024) – KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve zainteresovane Zvezdaše, vlasnike sezonskih karata iz prethodne sezone i sve ljubitelje košarke da se bliži početak prodaje sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2024/25.

Za sve koji žele da poseduju sezonsku ulaznicu odvijaće se u DVE FAZE: rezervacija i kupovina.

Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posedovali prethodne sezone (zadržati svoje mesto). Kao Klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan deo tog procesa je mogućnost za sve da na vreme obave prijavu i olakšaju kupovina. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn, ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mestu naše Crvene zvezde.

Nakon rezervacija, svi navijači će dobiti e-mejl sa instrukcijama (1. avgusta) za plaćanje onlajn (ko je odabrao tu opciju) ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mesta.

KK Crvena zvezda Meridianbet formirao je i ove sezone tim koji ima svoje takmičarske ambicije i biće izuzetno atraktivan za gledanje.

Tako će svi zainteresovani biti u mogućnosti da nabave novu sezonsku kartu KK Crvena zvezda Meridianbet već od 15 hiljada dinara (za sve koji obnavljaju svoju sezonsku kartu) ili 18 hiljada za nove kupce sezonske karte! Naravno, kao i unazad par godina, biće omogućena i kupovina na rate (biće moguća samo za kupovinu na Malom Kalemegdanu).

Po novom kalendaru naš tim u sezoni 2024-2025 odigraće u 3 takmičenja najmanje 32 utakmice u novoj sezoni kao domaćin u Evroligi, ABA ligi i srpskom šampionatu, što prostom računicom gledajući najniže cene sezonske karte – daje vrlo povoljnu cenu od samo 470 dinara po utakmici!

Pred nama je istorijska crveno-bela sezona! Slavimo veliki jubilej i našu istoriju, ali slavimo i bodrimo i naš novi tim koji će uz pune tribine, prepoznatljiv ambijent i podršku lakše doći do ciljeva. A naši ciljevi su uvek poznati, pa i u sezoni u kojoj slavimo velikih 80 godina – jer mi smo Crvena zvezda! Zato pozivamo sve Zvezdaše da iskoriste priliku i bude deo nove sezone u kojoj ćemo se ponosno sećati naše slavne prošlosti, ali i boriti za svaku pobedu i za nove trofeje!

KK Crvena zvezda Meridianbet oglasiće se već u petak 12.07.2024. godine sa detaljnim informacijama o početku prodaje, kompletnim cenama sezonskih karata i brojnim drugim pogodonostima i servisnim informacijama kako bi maksimalno pojednostavili proces prodaje sezonske karte u godini u kojoj će i obeležiti 80 godina postojanja i veliki jubilej Crvene zvezde!