Kokeza podneo ostavku!

Dosadašnji predsednik FSS-a, Slaviša Kokeza, podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju. Obrazloženje svoje odluke Kokeza je naveo u saopštenju, koje prenosimo u celosti:

” ŽŽelim da obavestim moje saradnike, kao i sportsku i fudbalsku javnost da se povlačim sa funkcije predsednika Fudbalskog saveza Srbije. U žželji da, pre svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir, spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost.

Pošštujući sve ono ššto se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slavišše Kokeze, jer Slavišša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele šštetu i funkciji koju višše neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u služžbu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu. Srećan sam, zadovoljan i ponosan ššto će na tom putu držžavni tim da predvodi po mom miššljenju najveće ime u istoriji naššeg fudbala Dragan Stojković. Njemu, kao i svim ljudima u sistemu Fudbalskog saveza žželim mnogo uspeha u budućnosti.”