MATIĆU JOŠ MALO VREMENA DA STABILIZUJE ČUKARIČKI

(25.11.2023) – Dragan Obradović, predsednik Čukaričkog je presekao. Igor Matić vodiće Brđane u nedelju protiv Radničkog iz Niša. Grubo bi bilo reći da je poslednja, ali druga šansa svakako jeste za mladog trenera.

Posle utakmice sa Napretkom, rukovodstvo kluba i šef struke belo-crnih našli su se na raskrsnici. Kako i kuda dalje? Rastanak je već bio na pomolu, ali su usledili razgovori koji su za rezultat imali dogovor da se saradnja nastavi.

Pred Čukaričkim su teški izazovi, jer posle utakmice u Nišu protiv Radničkog sledi duel petog kola Lige konferencije sa Ferencvarošem u Leskovcu. Zatim dolaze dve utakmice sa Jovorom u kupu na Banovom brdu i Ivanjici u prvenstvu.

Svesni su svi u klubu da je samo jedan pozitivan rezultat potreban pa da ekipa krene putem uspeha. Čukaričkom ni sreća nije bila naklonjena, iako situacija nje alarmantna pošto su klubovi izjednačeni i dve vezane pobede znače skok među one koji idu u evrokupove. U međuvremenu se oporavio od povrede Bojan Kovačević koji će konkurisati za startnih jedanaest.

FOTO – FK ČUKARIČKI
IZVOR – SPORTSKI ŽURNAL