NEMANJA MAKSIMOVIĆ NA SKENERU TRENERA SEVILJE

(9.1.2024) – Srpski fudbaler Nemanja Maksimović provodi već sedmu godinu u Španiji, što pokazuje da se u Španiji cene njegovi fudbalski kvaliteti.

Nemanja Maksimović je leta 2017. godine stigao u redove Valensije iz Astane, gde se zadržao jednu sezonu pre nego što je u transferu vrednom  10 miliona evra pojačao Hetafe

U madridskom klubu se ustalio kao jedan od najstandardnijih igrača sredine terena, ali prema nekim informacijama mogao bi uskoro da promeni klub. Srpskog reprezentativcu sa Hetafeom ističe ugovor na leto i ili će se dve strane dogovoriti o produžetku saradnje ili će već sada dogovoriti prelazak u neki drugi klub kada postane slobodan igrač na kraju sezone.

Nepostoji puno pozitivnih nagoveštaja kada se radi o Maksimovićevom ostanku u Madridu, ali zato za njega postoji interesovanje Seltei Sevilje.

Tim iz Viga se spominjao od ranije, a sada španski Fichajes piše da trener Andalužana Kike Sančes Flores izuzetno ceni srpskog reprezentativca i da želi da ga dovede u svoj tim kako bi dodatno ojačao vezni red.