NOVAK ĐOKOVIĆ PROTIV ALEKSANDERA MILERA U VEČERNJEM TERMINU

(26.8.2023) – Saznao je prekjuče Novak Đoković protiv koga će igrati u prvom kolu US Opena. Saznao je danas i kada će na teren protiv Francuza Aleksandera Milera.

Kako su isplanirali organizatori US Opena, Novak će odigrati meč prvog kola u večernjem terminu na najvećem stadionu “Artur Eš”.

Program na njemu počinje od 19 časova po američkom vremenu, odnosno od 01.00 iza ponoći u noći ponedeljak na utorak po srpskom vremenu.

Pre Đokovića na teren će domaća teniserka Koko Gof i kvalifikantkinja, a potom i Novak. To znači da će najveći teniser sveta negde oko 03.00 na teren.

Dakle, noćne ptice da se spreme pošto je za njih idealan termin. Za ostale i ne baš. Mada za samog Novaka sigurno da jeste pošto se najbolje videlo koliko se u Sinsinatiju u finalu sa Alkarasom mučio u dnevnom terminu po vrućini…

Prvog dana turnira na teren će i Miomir Kecmanović i to protiv Huana Pabla Variljasa na terenu broj 10. Njihov meč je treći po redu na programu koji počinje od 17.00 po srpskom vremenu. Trebalo bi srpskog predstavnika očekivati negde oko 21.30 na terenu.

Laslo Đere će već u ponedeljak na teren. I njegov meč sa Brendonom Nakašimom je treći na programu na terenu broj 12 i takođe bi trebalo da počne negde oko 21.30.

IZVOR: MERIDIAN SPORT

FOTO: RTS SCREENSHOT