NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ I NJEGOVA FONDACIJA DONIRALI MILION EVRA ZA NABAVKU RESPIRATORA U SRBIJI!!!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, njegova supruga Jelena i Fondacija Novak Đoković doniraće milion evra kako bi pomogli našem narodu u Srbiji u borbi protiv virusa Covid 19. Sredstva će biti iskorišćena za nabavku respiratora i medicinske opreme za naše bolnice i zdravstvene ustanove, a ceo tim Fondacije Novak Đoković se trudi da se oprema dopremi u Srbiju u najkraćem roku.

– Prethodnih nekoliko dana iskoristili smo za kontakte sa različitim kompanijama iz Kine, kao i iz Evrope kako bismo razumeli sve mogućnosti koje imamo za nabavku potrebne opreme – respiratora pre svega.  Doniraćemo kroz Fondaciju Novak Djoković milion evra za kupovinu respiratora, moj tim će sve nadgledati i maksimalno iskontrolisati da nema propusta. Time želimo da pružimo doprinos i pomognemo našem narodu i našoj državi u ovim izazovnim vremenima – rekao je Novak Đoković, prvi reket sveta, i čovek koji je nebrojeno puta pomogao ljudima u našoj zemlji.

Novak se zahvalio i pozdravio sve medicinske radnike koji brinu o pacijentima i iskazao divljenje za njihov nesebičan i požrtvovan danonoćni rad. Naš as je ujedno uputio poziv svima koji su u prilici da mu se pridruže u akciji prikupljanja pomoći.

– Ja ću nastaviti da okupljam oko sebe ljude koji me svakodnevno zovu i žele da se pridruže. Ne može svako da pomogne, mnogi su pogođeni sa svih strana i oštećeni ovom situacijom. Ali, srećom, ima puno ljudi i kompanija koje mogu da pomognu. Otvorićemo poseban račun za ovu vanrednu situaciju kao što smo to uradili i prošli put kada su nas sve zatekle poplave. Tim Fondacije Novak Djoković je uigran i spreman da pomogne – istakao je Đoković.

Novak i Jelena svaki dan prate vesti iz zemlje i komuniciraju za timom koji operativno radi u Srbiji. – Borba nije laka, brojke nisu prijatne, ali sam uveren da ćemo iz ovoga uspeti da izađemo još jači nego pre. U toj borbi je važno da budemo solidarni, da pomažemo jedni drugima, kako bismo brže i lakše došli do pobede nad virusom.

Više na: https://soskanal.net/novak-i-jelena-dokovic-press/