NOVI MANDAT MIRKU PETROVIĆU

(23.12.2023) – Teniska Srbija stala je ponovo iza leđa Mirka Petrovića, koji će kao predsednik Teniskog saveza Srbije i Upravnog odbora TSS nastaviti posao koji je započeo još 2015. godine. Izborna Skupština TSS je, sa 721 prisutnim glasom, od 926, donela sledeće odluke.

Novi četvrorogodišnji mandat kao predsednik TSS dobio je Mirko Petrović, koji se na čelu organizacije nalazi od 2015. godine. Za potpredsednika TSS reizabran je Goran Đoković, dok će Skupštinu i dalje da vodi sa predsedničke pozicije Milan Jerinkić. Potpredsednici Skupštine TSS su Milan Čonkić i Miloš Jakovljević.

Novi Upravni odbor čine Danilo Pantović, Milan Vučković, Miloš Dedić, Nikola Živković, Boban Gašić, Radoslav Baćević, Janko Tipsarević, Dragan Živaljević, Aleksandar Mojsejev, Ljubomir Grujić, Radoje Poleksić i Milan Slavković.

– Zahvalan sam na poverenju koje nam je ukazano, a govrim u moje i ime Gorana Đokovića. Možda smo i predugo na ovim pozicijama, ali ćemo da nastavimo da radimo na usavršavanju sistema Teniskog saveza Srbije i da uspostavimo stabilno finansiranje – poručio je Mirko Petrović, reizabrani predsednik UO i Teniskog saveza Srbije.

Predsednik Nadzornog odbora ostaje Zoran Milivojević, a članovi su Luka Vujović i Mališa Stojanović.

FOTO – TSS (IVAN RADOŠEVIĆ)