OBRT U FSS-U!

Prvo je viršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Marko Pantelić, smenio neke od članova Izvršnog odbora, a neposredno nakon njegove odluke su, upravo novoizabrani članovi, smenili njega i na mesto vršioca dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije postavili Nenada Bjekovića. Tim povodom je, na zvaničnom sajtu FSS-a, postavljeno saopštenje, koje prenosimo u celosti.

Novi zamenik predsednika FSS sa svim ovlašćenjima prvog čoveka FSS, Nenad Bjeković, oglasio se posle jednoglasne podrške IO FSS.

” Ova odluka Izvršnog odbora je za mene velika čast i veliko priznanje. Voleo bih da sam u nekim lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ovo što se dešava ne služi nikome na čast. Šta je tu je, verujem da ću uz pomoć najbližih saradnika raditi za dobrobit srpskog fudbala. Ja sam više čovek terena, ali imam uz sebe ljude koji imaju iskustva i znaju kako se rukovodi ozbiljnom organizacijom kao što je Fudbalski savez Srbije. Nikada nisam voleo da pametujem i da filozofiram o stvarima i temama u koje se ne razumem, ali sam dovoljno dugo u fudbalu da mogu da odgovorim obavezama i zadacima u ovako delikatnom trenutku. Biće mi zadovoljstvo da vršim dužnost predsednika Saveza do raspisivanja novih izbora.”