OD MEDIJA SMENJENI ŠURBATOVIĆ PREDSTAVLJAO SRBIJU NA KONGRESU FIFA

(17.3.2023) – U Kigaliju, prestonici Ruande, održan je Kongres FIFA kome je ispred Fudbalskog saveza Srbije prisustvovao Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS.

Đani Infantino dobio je novi četvorogodišnji mandat na mestu predsednika FIFA. Tim povodom prvi operativac FSS Jovan Šurbatović čestitao je Švajcarcu i poželeo uspešan rad u novom mandatu.

Čelni ljudi FIFA i UEFA čestitali su Draganu Džajiću na izboru za prvog čoveka srpskog fudbala.

-Kao istinska ikona fudbala u Srbiji – i mnogo šire – ne sumnjam da možete doneti obećavajuću i uzbudljivu, novu eru razvoja u FS Srbije – poručio je Aleksandar Čeferin.

-Važe znanje i vođstvo, Vaša strast i iskustvo će nesumnjivo imati važan uticaj na razvoj našeg divnog sporta u Srbiji. Ubeđen sam u potencijal fudbala u toj zemlji i možete računati na moju ličnu podršku i pomoć FIFA u ostvarivanju tog cilj – napisao je Đani Infantino.

I dok je Šurbatović u Ruandi, portal Sportal nabacio je ogroman broj klikova plasiravši informaciju, to jest naslov da je generalni sekretar FSS smenjen, samo tri dana pošto je dobio novi četvorogodišnji mandat.

Iz FSS-a još nema nikakve reakcije.

FOTO – FSS