FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

ODRŽANA SKUPŠTINA KK CRVENA ZVEZDA, ODREĐENI PRIORITETI

(19.7.2023) – KK Crvena zvezda Meridianbet održao je u sredu 19.07.2023.godine redovnu sednicu Skupštine kluba.

Redovnoj sednici prisustvovalo je 40 od 56 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od 8 tačaka.

Predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023-2024…

Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći.

Jednoglasno su usvojeni ciljevi  prvog tima, a to je osvajanje trofeja u sva 4 takmičenja u sezoni 2023-2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti.

Takođe, jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda Meridianbet učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi jtd čiji je KK Crvena zvezda – suvlasnik!

Sve utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet, igraće će se u narednoj sezoni u Beogradskoj Areni.

Prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra.

Članovi su informisani i o svakodnevnim aktivnostima kluba pred početak nove sezone, poput plana priprema, odigravanja utakmica na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima.

Redovna sednica okončana je pitanjima članova Skupštine kluba, a nova redovna sednica održaće se početkom jeseni.

IZVOR: MERIDIAN SPORT

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA