OMRI GLAZER POTPISAO ZA ZVEZDU

(22.6.2023) – Crvena zvezda je stigla na Zlatibor na prvu fazu letnjih priprema, a već u popodnevnim časovima predstavljeno je novo pojačanje – Omri Glazer, čuvar mreže iz Izraela, koji u tabor srpskog šampiona stiže iz Hapoel Ber Ševe i projektovan je za naslednika Milana Borjana.

“Osoba sam koja daje sve od sebe, Crvena zvezda je klub koja mi je dala priliku i želim da sa klubom ispišem istoriju. Uradiću sve da budem najbolji golman u Srbiji, to je moja misija. Spreman sam da radim sve što je potrebno i na terenu i van njega.”

Nasledićeš Milana Borjana, da li osećaš pritisak?

“Borjan je legenda kluba, fantastičan je golman, gledao sam ga na Mundijalu. Iako ga ne poznajem čuo sam da je sjajna osoba, ja ću pokušati da se dokažem u što boljem svetlu. Ne postoji nikakav strah, iako sam bio iznenađen pozivom, s obzirom na to da nisam igrao dve godine kod Bahara.

Gledao sam utakmicu u Ligi šampiona, znam da je Zvezda nesrećno izgubila u finišu meča od Makabija. Sada ćemo imati priliku u grupnoj fazi Ligi šampiona da pokažemo svoj kvalitet. Izabrao sam broj 18 koji u izraelskoj kulturi ima posebno značenje.”

Podsetimo, crveno-beli će biti na Zlatiboru do 30. juna, nakon čega se sele u Rusiju, tačnije u Sankt Peterburg, gde će učestvovati na jakom turniru sa ekipama Zenita, Fenerbahčea i Nefčija.

IZVOR I FOTO – FK CRVENA ZVEZDA