PARTIZAN NAPUŠTA PARKET U SLUČAJU FIZIČKOG UGROŽAVANJA

(12.5.2024) – KK Partizan očekuju sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice, na početku ABA finalne serije.

Aktuelni šampiona ABA lige biće gost u prva dva meča koja se igraju u hali “Aleksandar Nikolić”, a očekuju i striktnu primenu navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji klub je domaćin utakmice.

Crno-beli će ove sezone prvi put igrati u nekadašnjem “Pioniru”, jer je u dosadašnjem toku sezone, rival dva meča protiv Partizana, kao domaćin igrao u Beogradskoj areni piše na početku objave Košarkaškog kluba Partizan.

Uoči prvog meča, za ponedeljak 13.05. je zakazan još jedan bezbednosni sastanak za 11 časova u sedištu MUP. Od tog sastanka, KK Partizan Mozzart Bet očekuje sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice, kao i garancije sigurnosti za sve aktere meča i članove delegacije kuba. Naravno, očekuje se i striktna primena navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji klub je domaćin utakmice. KK Partizan Mozzart Bet je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice.

Prva utakmica finala je u ponedeljak u 20:30 časova, druga u sredu u 19:30, a treća u kojoj će domaćin biti Partizan u nedelju u 21 sat.