POČINJE SUPERLIGA SRBIJE, NAJZANIMLJIVIJE BIĆE U BAČKOJ TOPOLI

(29.7.2023) – Danas startuje Superliga Srbije u kojoj je Crvena zvezda jedini kandidat za titulu. U Ljutice Bogdana su već upisali sedmi uzastopni trofej.

TSC, Čukarički, Vojvodina, ova tri tima pre svih, igraće važnu ulogu i pitaće se za mnogo toga u poretku iza nedodirljive Crvene zvezde, dok je Partizan potpuna nepoznanica.

Kao i do sada, ništa spektakularno se ne može očekivati od ekipa poput niškog Radničkog, kao i onog kragujevačkog, te Voždovca, Radnika, Lučana, Napretka, Javora, osim plivanja u prosečnosti i gole borbe da se održi superligaški status.

Ono što je možda najmanje bilo očekivano, čak je potpuno neverovatno, to je da će se Superliga, zahvaljujući kragujevačkom Radničkom, igrati u selu Donja Trnava na sportskom kompleksu “Pampas”, koji su Šumadinci odredili kao lokaciju za domaćinstva.

Stadion “Čika Dača” postao je neupotrebljiv, u planu je totalna rekonstrukcija, pa će Radnički do završetka radova igrati na pomenutom terenu, na radost nekoliko stotina meštana ovog sela.

Parovi prvog kola Superlige Srbije:

Subota: 
18:55 Čukarički – Radnički Niš
18:55 Spartak ŽK – IMT
21:00 TSC – Partizan
21:00 Voždovac – Javor Matis

Nedelja:
18:55 Napredak – Železničar
18:55 Novi Pazar – Radnički 1923
20:00 Crvena zvezda – Vojvodina

Ponedeljak:
19:00 Mladost – Radnik

IZVOR: B92