POVARATAK NIKOLE ANDRIĆA U LUČANE

(12.1.2024) – Još jedno zimsko pojačanje stiglo je u redove Lučanaca, tačnije, posle angažovanja Aleksandra Pejovića, Petra Bojića i portugalskog internacionalca Nuna Pereire, dres Mladosti u predstojećem periodu nosiće i Nikola Andrić.

Podsećanja radi, iskusnom defanzivcu lučanski superligaš nije nepoznanica, naprotiv, to mu je dobro znana fudbalska sredina, jer je tri sezone (2016-2019) Andrić igrao u Mladosti (109 utakmica), pa otuda i sa neskrivenim zadovoljstvom, prokomentarisao je povratak u “staro jato”.

“Iskreno se radujem povratku u Mladost, pre svega što sam svojevremenim dolaskom u Lučane, realizovao i prvi profesionalni angažman u Srbiji. Uz ovaj podatak, uvek rado evociram uspomene na taj period, jer tada smo imali zaista sjajne rezultate, igrali u Evropi, bili finalisti domaćeg kupa u duelu sa Partizanom, tako da mi je i te kako drago što sam pripadao generaciji koja je upisana zlatnim slovima u klupskim analima. Upravo zbog toga, to su i sećanja koja zauzimaju posebno mesto u mojoj dosadašnjoj karijeri, pa samim tim, to je razumljivo i razlog više da ću učiniti sve kako bih ponovo dao pun doprinos našim budućim rezultatima” – izjavio je Nikola Andrić.