RADNIČKI 1923 SUPERLIGAŠKE MEČEVE IGRA U DONJOJ TRNAVI

(10.6.2023) – Radnički 1923 će nakon što počne renoviranje stadiona “Čika Dača“ biti domaćin na terenu Sportskog centra “Pampas” u Donjoj Trnavi. Nije preciziran početak radova, verovatno u septembru, a do tada će Kragujevčani igrati na dotrajalom i nekada izuzetno lepom sportskom zdanju.

-Zajedničkim entuzijazmom vlasnika Sportskog centra Pampas Bratislava Milanovića i generalnog direktora FK Radnički 1923 Igora Konatara urađeno je i prihvaćeno idejno rešenje za doradu Sportskog centra Pampas, kako bi ispunio neophodne uslove za takmičenje u Superligi – saopštili su iz kluba. Taj sportski centar nalazi se u selu između Kragujevca i Topole koje ima manje od hiljadu stanovnika.

Kragujevčani su se oglasili nakon brojnih spekulacija gde će igrati svoje mečeve dok se renovira stadion “Čika Dača”.

-S obzirom da dva najbliža stadiona u Jagodini i Čačku ne ispunjavaju superligaške standarde, da Kruševac već ima dve ekipe koje svoje utakmice igraju na stadionu ‘Mladost’, da Železničar iz Pančeva treba da igra u Smederevu, kao i da ponudu Metalca od 130.000 evra za igranje utakmica na stadionu u Gornjem Milanovcu naš klub nije mogao da prihvati, u razmatranje su uzeti stadioni u Badnjevcu i Donjoj Trnavi – poručeno je iz Radničkog 1923.

Dakle, u ovom trenutku opcija broj jedan je stadion u Donjoj Trnavi.

FOTO – SCREENSHOT