Radonjić zadovoljan pobedom

U 21. kolu ABA lige košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 73:64 (15:14, 26:20, 16:16, 16:14). Ovo je bio treća pobeda Zvede u “Večitom derbiju” ove sezone. Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, bio je zadovoljan pobedom svojih košarkaša. Tim povodom je, neposredno po završetku meča izjavio:

” Ono što je bilo najbitnije jeste da se dobije meč. Osim velike važnosti derbija, pobeda nam je nosila šansu više za plasman u plej-of. U narednim utakmicama sledi borba za što bolji plasman u ligaškom delu. Mi smo u ritmu u kakvom jesmo, puno je tu stvari koje su se dešavale. Odigrali smo jako dobro takmičarski, onako kako želimo. Naravno, bilo je i grešaka, ali generalno zadovoljan sam onim što smo pružili i što smo dobili meč.

Pokušavamo da pronađemo najbolja moguća rešenja, sada se trudimo da nađemo ritam koji nam odgovara u uslovima kakvi jesu. Raduje nas povratak igrača koji su bili odsutni u delikatnom delu sezone i to zbog bolesti što je zahtevalo oprez kod njihovog vraćanja u takmičarski ritam. Svežina koja je bila prisutna donela je nešto što nam je bilo potrebno. Trudimo se da raspored koji imamo sagledamo na najbolji mogući način. Sada nas čekaju još tri utakmice u sedam dana, što daje jako mali prostor za neki timski rad, trening i oporavak. Nadam se samo da problematike koju smo imali više neće biti i da ćemo u završnicu sezone ući u formi koja zadovoljava naše norme.”