RADOSLAV BATAK DOBIO OTKAZ U VOJVODINI

(8.8.2023) – Radoslav Batak više nije trener novosadske Vojvodine, saopštio je klub.

Vojvodina je eliminisana od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencije, dok je u domaćem prvenstvu pretrpela dva poraza na startu šampionata od Crvene zvezde i Partizana. Radoslav je i svoj drugi mandat na klupi „Lala“ završio na identičan način kao prvi 2017. godine, pošto je takođe bio smanjen nakon manje od godinu dana.

“Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora šef stručnog štaba Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti.

Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Radoslavu Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine.

Radoslav Batak je sa Vojvodinom zauzeo peto mesto u prošloj sezoni, čime je obezbedio ‘staroj dami’ plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Ekipa je sa njim na čelu bila je deo istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na ‘Karađorđu’, koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od
Partizana proteklog vikenda.

Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere”, saopštila je Vojvodina.