RASPRODATE KARTE ZA UTAKMICU SRBIJE I BUGARSKE

(16.11.2023) – FSS je u rekordnom roku rasprodao ulaznice za utakmicu Srbija – Bugarska.

Kompletan kontigent dostupnih ulaznica za zapadnu tribinu stadiona “Dubočica” je rasprodat u rekordnom roku, što znači da će stadion u Leskovcu u nedelju od 15 sati na meču Srbije i Bugarske biti ispunjen do poslednjeg mesta. Za utakmicu protiv Bugarske u kojoj Srbija treba da napravi poslednji korak ka Nemačkoj i da posle 24 godine obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, vladalo je ogromno interesovanje navijača iz cele zemlje, a naročito iz Leskovca i regiona Istočne Srbije, i trebovano je mnogo više ulaznica od dozvoljenog kapaciteta.

Shodno tome Fudbalski savez se trudio da ispoštuje pre svega navijače iz Leskovca i okoline, tako da je i prodaja ulaznica po ceni od 500 dinara izvršena u rekordnom roku i pre svega na osnovu trebovanja. Kao što je poznato, odlukom Komisije za žalbe UEFA ublažena je kazna Fudbalskom savezu Srbije za utakmicu Srbija – Bugarska.

Za poslednji meč Orlova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dozvoljeno je prisustvo navijača na zapadnoj tribini stadiona „Dubočica“, dok prema pravilima UEFA u ovakvim situacijama, na ostalim delovima stadiona mogu biti samo deca do 14 godina starosti, u ovom slučaju iz Osnovnih škola i škola fudbala u organizaciji FSS.