SELEKTOR STOJKOVIĆ O IZBORIMA U FSS, MARKU DMITROVIĆU

(20.3.2023) – Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je govorio o izborima u FSS-u i svom odnosu sa novim predsednikom saveza.

Stojković je istakao da ne želi da se meša u izbore i da je fokusiran na svoj deo posla.

“Kao što znate, ja se nisam bavio izborima u FSS i to nije moj posao. Ko god da hoće da me uvuče u to, Znam šta je moj deo posla i fokusiran sam na to. Bio sam na toj Skupštini poštujući FSS i mislim da je bilo lepo naći se na tom događaju. Mislim da je dobro da se stvorilo rukovodstvo i da ćemo imati stabilnu situaciju da se zna ko je predsednik, generalni sekretar, direktor”, rekao je selektor Srbije i prokomentarisao svoj odnos sa novim predsednikom Draganom Džajićem.

“Što se tiče mog odnosa sa Džajićem, tu nema problema, bar sa moje strane, nikad nismo bili u svađi, ali nismo bili u komunikaciji. Možete nekog da ne vidite deset godina i da imate dobar odnos. Mislim da ćemo imati dobar odnos i dobru podršku, što je važno”, dodao je Dragan Stojković Piksi.

Takođe, Dragan Stojković Piksi je iznenadio na konferenciji za medije i objasnio što nema Marka Dmitrovića na spisku igrača za utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kako je objasnio selektor nacionalnog tima, golman Sevilje je stavio tačku na reprezentativnu karijeru i više neće braniti boje Orlova.

Marko Dmitrović neće više igrati za reprezentaciju, jer želi da se okrene klupskim obavezama. Želim mu puno sreće, to je njegova odluka. Pretpostavljam da se bori da bude prvi golman Sevilje i to je jedan od razloga zašto nije na spisku”, rekao je Piksi i dodao:

“Prema njegovim rečima, imamo dovoljno mladih igrača koji mogu. Ovo je prava istina o svemu. Hvala mu na svemu”, zaključio je Stojković.

IZVOR: MERIDIAN SPORT

FOTO: FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE