TEODOSIĆ PROMAŠIO TROJKU ZA PRODUŽETAK, PA SE POTUKAO SA DOMAĆIM NAVIJAČIMA

(11.6.2023) – Košarkaši Olimpije Milana pobedili su Virtus Bolonju rezultatom 79:76 u drugom meču finala italijanskog “Palakanestra”.

Olimpija je prvi meč dobila rezultatom 92:82, dok je u drugom viđen mnogo neizvesniji duel. Meli je u završnici meča bio precizan sa linije penala i pogodio oba slobodna bacanja za 79:76, da bi zatim Teodosić promašio šut za produžetke.

Za pobednički tim najbolji su bili Šejvon Šilds sa 18 poena i četiri skoka, Bili Beron sa 12 poena, pet skokova i tri asistenije i Šabaz Nejpir sa 12 poena četiri asistencije i četiri skoka.

Najefikasniji u timu iz Bolonje bio je Torninke Šengelija sa 17 poena, pet skokova i četiri asistencije, a dobru partiju odigrao je i Marko Belineli sa 14 poena. Teodosić je upisao 4 poena i4 asistenije.

U Mediolanum forumu je nakon neizvesnog meča, viđen opšti haos u čijem se centru našao srpski košarkaš Miloš Teodosić, koji se potukao sa domaćim navijačima.

Na putu do tunela on je besno reagovao na uvrede sa tribina, pa je uleteo među navijače i počeo fizički da se obračunava sa njima.

IZVOR – MERIDIANSPORT