TERZIĆ PORUČIO IGRAČIMA: “NAJPLAĆENIJI STE, VIDITE ŠTA ĆETE I KAKO ĆETE AKO NE UZMETE TITULU”

(10.1.2024) – Direktor Fudalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić obratio se igračima u svlačionici uoči priprema za nastavak sezone.

On je ponovio da će “napustiti klub zajedno sa saradnicima” ako klub ostane bez titule, a igračima je poručio da “vide šta će i kako će ako ne bude bilo trofeja” na kraju sezone. Crveno- beli nakon jesenjeg dela sezone zaostaju za večitim rivalom Partizanom jedan bod.

Iza najskuplje Crvene zvezde u istoriji je izuzetno loša polusezona u kojoj im je najvrednija pobeda bila ona protiv Novog Pazara (2:1). Poraženi su od Partizana (2:1), izgubili od Čukaričkog, Voždovca, odigrali egal sa TSC-om, a na kraju svega za kraj zauzeli su poslednje mesto u grupi Lige šampiona.

Sve to je nateralo Zvezdana Terzića da održi motivacioni govor pred igračima.

“Da ne ponavljam da dres sve obavezuje, sve osim šampionske titule je ono što će razočarati veliku armiju navijača Zvezde. Rekao sam mnogo puta, kad prvi put ne uzmemo titulu, odlazim iz kluba. Verovatno sa mnom i svi ljudi ovde oko mene. Vidite šta ćete i kako ćete, ne budemo li šampioni. Najjači smo, najkvalitetniji, imamo najbolje uslove, najplaćeniji ste. Sve osim titule, ne dolazi u obzir. Verujem u vas, samo zdravlje da vas posluži, slušajte šefa kao u prošlom mandatu. Svi morate da se stavite samo u funkciju titule. Prilagodite privatni život, ishranu, način života, sve za onih 90 minuta na terenu”.