Trinkijeri: “Želim svima sreću u 2020.”

Košarkaše Partizana na početku 2020.godine očekuje povratak na evropsku scenu. Već drugog dana Božića, 8. januara 2020. godine, Partizan će dočekati italijanski Virtus. Trener Partizana Andrea Trinkijeri na početku godine analizira postignuto na klupi Partizana  i otkriva  planove za nastavak sezone.

Posle 14 meseci na klupi Partizana, italijanski stručnjak, analizira ostvarene rezultate.

“Sada izgledamo mnogo ozbiljnije I stabilnije kao ekipa. Pokušavamo da igramo jednu vrstu atletske košarke, koja je sada moderna, sa drugom rotacijom.” – izjavo je trener Partizana, Andrea Trinkijeri za www.sportkanal.net.

U specijalnoj novogodišnjoj izjavi Trinkijeri otkriva koje književno i filmsko  remek delo najviše utiču na njegov život i rad.

“Andrićeva “Na Drini ćuprija” je šokantna i teška knjiga, ali to se definitivno mora pročitati. Mislim da je drugi deo Kuma jedan od najboljih filmova svih vremena.” – dodaje Trinkijeri.

Svima je u 2020.-toj poželeo samo jednu stvar.

“Svima želim sreću. Od sreće sve zavisi. Sreća je da budeš zdrav i uspešan. Svimja želim najveću moguću sreću.“ – čestitao je  trener Partizana putam sajta www.soskanal.net.

Drugog dana Božića Partizan dočekuje italijanski Virtus. Mediji meč sa jednim od kandidata za osvajanje ovog takmičenja najavljuju kao spektakl odmah na startu TOP 16 faze košarkaškog Evrokupa. Virtus će sa klupe predvoditi bivši srpski slektor Aleksandar  Đorđević , dok reprezentativci Miloš Teodosić i Stefan Marković brane boje italijanskog kluba.

PRIPREMIO: MIROSLAV NACKOV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *