VLAHOVIĆ NA PRES KONFERENCIJI GOVORIO O TRAČEVIMA

Dušan Vlahović pojavio se danas na konferenciji za medije, prokomentarisao priče koje kruže na društvenim mrežama o seks-skandalima naših igrača i istakao da su sve izmišljotine.

– Pre svega mi je jako žao što moram da započnem konferenciju ovako.

Mislim da je bilo šta pričati suvišno, ali moram da reagujem i da se oglasim jer se radi o mom imenu. Sve stvari koje čitamo svi su ozbiljne gluposti i ozbiljne nebuloze. To rade ljudi koji su iskompleksirani, zli i isfrustrirani i rade protiv interesa reprezentacije, što je ružno u ovom momentu. Amtosfera je nikad bolja, i ništa se nije promenilo. Te priče rekla kazala…

– Želim da zaštitim integritet svog imena i braniću se zakonski i pravno. Mislim da nije prvi put da se ovo dešava. Nisam se nikad oglašavao, ali moram da reagujem. Umesto svi da nam pruže podršku i podržavaju nas… Na mom imenu neće skupljati poene, mi smo fokusirani na petak i utakmicu sa Švajcarcima. Time bi stavio tačku na ovu priču i ne bi se oglašavao o tome.

Vlahović je zatim govorio o svom fizičkom stanju.

– Osećam se dobro, mnogo bolje, spremno i nadam se da ću igrati u petak. Na misteru je da odluči. Nisam igrao u dogovoru sa misterom jer nisam bio spreman. Imao sam povredu tetive i primicača. Došao sam povređen na okupljanje i sada se osećam bolje.

– Od kada smo se plasirali na SP, mislim da je to narodu jako značajno. Oseća se da veruju u nas, Mundijal smo krenuli sa porazom i nerešenim, ali smo znali da će protiv Švajcaraca odlučivati. Živimo za ovaj momenat i jedva čekamo. Idemo na pobedu, a protiv Švajcarske idemo preko maksimuma – to obećavamo. Ako su bolji neka pobede, ako nisu mi ćemo. Mi ćemo pružiti i više nego što možemo – zaključio je Vlahović.

FOTO – FSS
IZVOR – MERIDIAN SPORT