VOJVODINA ZAVRŠILA TRENERA PRED FINALE KUPA

(20.5.2024) – Uoči finala Kupa i utakmice sa Crvenom zvezdom, Vojvodina je završila veliki posao. Novosadski klub je obezbedio trenera za naredne dve sezone, pošto je novi ugovor potpisao Božidar Bandović. Strateg Novosađana je stavio paraf do leta 2026. godine.

“Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je prvi trener ekipe Božidar Bandović potpisao novi ugovor, do leta 2026. godine. Bandović je u Vojvodinu došao zimus umesto Ranka Popovića, a igrom i rezultatima „stare dame“, te plasmanom u finale Kupa Srbije, pokazao je da zaslužuje da ostane na čelu projekta.”

Trener Vojvodine ne krije zadovoljstvo nakon potpisanog ugovora.

“Ovo je za mene veoma značajan dan. Želim da nastavim ono što smo započeli pre pet meseci. Mislim da smo pokazali dosta dobrih stvari i rezultatima i igrom. Presrećan sam što ostajem u Vojvodini, a što se tiče budućnosti, može i mora da bude samo bolje. Ovaj klub mora da ide samo napred. Imamo podlogu i dosta pozitivnih stvari na kojima ćemo nastaviti da gradimo da Voša bude onakva kakvu svi želimo da bude” , rekao je Bandović.

FOTO: FK VOJVODINA