VOŽDOVAC OTPUTOVAO NA PRIPREME U TURSKU

Ekspedicija fudbalskog kluba Voždovac otputovala je u Antaliju, gde će naredne dve nedelje brusiti formu za nastavak sezone i izazove u Super ligi Srbije.

Nikola Puača, šef stručnog štaba beogradskog kluba, izneo je svoje utiske pred polazak na put.

„Trudićemo se da ispunimo sve što smo zamislili, nastavićemo da radimo kvalitetno, pored treninga očekuju nas i četiri prijateljske utakmice protiv odličnih protivnika. Ne možemo u ovom momentu da predvidimo kako će sve izgledati, jer će nekoliko igrača zbog reprezentativnih obaveza da nas napusti nešto ranije, međutim, to je čast za sve nas u klubu i pokušaćemo iz date situacije da izvučemo maksimum“, rekao je trener “Zmajeva”.

Na spisku putnika za Antaliju našlo se 26 fudbalera.

Golmani: Katić Andrija, Krunić Miloš i Bjelica Sergej.

Odbrana: Milović Miloš, Damjanović Filip, Mijailović Marko, Daničić Damjan, Nikić Nenad, Đurđević Vukašin, Zečević Nikola, Đorđević Mateja i Đuričić Nikola.

Vezni red: Ivezić Marko, Ajdinović Edin, Jočić Bogdan, Matić Aleksa, Nešković Mihajlo, Pantović Miloš, Lazarević Andrija, Novevski Vladan, Vujanović Nikša, Mitrović Matija i Medić Predrag.

Napad: Burmaz Borisav, Teodorović Danilo i Kadrić Haris.

Voždovac će u Turskoj odigrati četiri prijateljska meča, najpre 18. januara protiv poljske Visle Plok, tri dana kasnije rival će biti austrijski Šturm iz Graca, 26. januara protivnik je takođe austrijski tim Admira i dan kasnije poslednja provera protiv slovačkog tima Zemplin Mihalovce, stoji na sajtu kluba iz Zaplanjske.

IZVOR: MERIDIAN SPORT

FOTO: MILAN AKSENTIJEVIĆ