ČUKARIČKI POBEDIO POSLE SKORO DVA MESECA

(26.11.2023) – Tri utakmice 16. kola Superlige odigrane su u nedelju.

Novi Pazar je na snežnom terenu u Kragujevcu pregazio Radnički sa 4:0 i trenutno je četvrti na tabeli sa 23 boda.

Pred potencijalnim investitorom Milanom Mandarićem, koji je pratio današnji susret i koji je navodno zainteresovan da kupi klub, Radnički 1923 je pružio zaista skromnu partiju.  Gosti su poveli preko Milana Obradovića, prvo u 14. minutu na asistenciju Ljajića, a zatim i 180 sekundi kasnije na pas Karaklajića. Ljajić je asistirao Sumi u 61. za 3:0, a sam je dao poslednji gol u 82. minutu meča.

Železničar je posle preokreta pobedio Napredak sa 2:1.

Poveli su rano gosti preko Ljubomirca u 12. minutu, a onda su za dva minuta, Stanković u 61. i Grgić u 63. minutu doneli bodove Pančevcima.

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Radnički u Nišu sa 2:0 i tako prekinuli seriju bez pobede koja je trajala od 30. septembra.

Čuka je do prednosti došla u 48. minutu, kada je Cvetković poslao loptu na peterac, a na drugoj stativi se pojavio Đorđe Ivanović i zatresao mrežu. Tačku na pobedu gosti su stavili preko Stefana Kovača. Bojica Nikčević je ukrao loptu neodlučnom Davidu Petroviću, uputio centaršut, a vezista Brđana je ispred Vlajkoviću savladao Rosića.

Pojačanje Brđana Ognjen Vranješ smatra da su mu novinari pokvarili transfer u Partizan i zbog toga izbegava davanje intervjua, ali je zato bio gost u Psihokastu kod Vase Bakočevića, izuzetno gledanom podkastu Meridiana.

FOTO – SCREENSHOT