SEDAM NOVIH VEŠTAČKIH TERENA U GRADOVIMA ZAPADNE SRBIJE

(1.6.2024) – Ništa više neće biti isto posle infrastrukturne revolucije širom Srbije, novih stadiona, regionalnih sportskih centara, silnih terena sa veštačkom travom, naravno i Nacionalnog stadiona i nove Administrativne „kuće fudbal“ FSS koji će biti najlepši u ovom delu Evrope.

Jedan od najvažnijih strateških ciljeva rukovodstva FSS svakim danom dobija svoje obrise kroz saradnju sa regionalnim savezima i lokalnim samoupravama, a poslednja vest o kapitalnom ulaganju sredstava FSS dolazi iz Kragujevca, centra FS RZS.

Fudbalska zapadna Srbija donela je odluku da umesto regionalnog sportskog centra, sredstva FSS uloži u terene sa veštačkom travom i pratećim elementima koji će biti postavljeni u sedam gradova, Užicu, Valjevu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Priboju, Velikom Gradištu i Kragujevcu!

Tim povodom predsednik FSRZS Nebojša Živanović razgovarao je sa predstavnicima ovih gradova i opština, čija obaveza je uslovno rečeno da „pripreme teren“ za realizaciju svakog projekta, koji će po otvaranju biti dostupan na korišćenje klubovima i reprezentativnim selekcijama. Za bolje sutra najvećeg fudbalskog regiona u Srbiji i srpskog fudbala.

FOTO – FSS