ARARAT NADIGRAO ČUKARIČKI

(28.1.2024) – Fudbaleri Čukaričkog doživeli su poraz od Ararata u trećem pripremnom meču na Kipru sa 3:0.

Susret je odigran na terenu u Fenerosu, blizu Aja Nape, na finom sportskom kompleksu i uz navijanje grupe mladih fudbalera iz Konga koji pokušavaju da nađu angažman na Rajskom ostrvu ili negde drugde.

Oba trenera, Gordan Petrić i Vardan Minosjan pružili su šansu većini igrača. U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Brđani su nastupili u sastavu: Filipović, N diaje, Vranješ, Jovanović, Rogan, Milojević, Docić, Janković, Nikčević, Adžić i Stojanović. Izdvajamo pokušaj Adžića koji je izblokirao Kasio i asistenciju Vranješa za Ndiajea. Jermeni su jedinu priliku imali preko Tentona.

U nastavku su šansu dobili Kaličanin, Stevanović, Subotić, Serafimović, Kovačević, Sisoko, Kovač, Jo, Uroš i Igor Miladinović i Ivanović.

Trenutno drugi tim na tabeli jermenske lige poveo je u 48. minutu preko Tere. Potom je Ivanović sa desetak metara šutirao preko prečke, da bi Šiškovski odbranio udarac Uroša Miladinovića, a posle kontre Duarte odmah povisio na 2:0. Treći gol dao je posle brze akcije opet Tera u 78. minutu.

Naredni susret Čukarički igra sa Voždovcem u ponedeljak od 14.00.

Ostali rezultati naših timova: Radomjak – Napredak 0:1, Crvena zvezda – Mladost Lučani 2:0, Partizan – Botev Vrace 1:0, Radnički 1923 – Krila Sovjetov 1:1, Vojvodina – Ararat 1:2.

FOTO – FK ČUKARIČKI / IVICA VESELINOV