ASANO napustio Partizan!

Najbolji fudbaler Partizana ove sezone, Japanac Takuma Asano, iznenada je napustio redove “crno – belih”. To još više čudi ako se uzme u obzir činenica da je bio “ljubimac” navijača ali i da mu je aktuelna uprava Partizana bila izuzetno naklonjena. A kako i ne bi kad je Asano, samo ove sezone, na 41 odigranoj utakmici postigao čak 20 golova i ima mnoštvo asistencija.

Japanac se ipak oglasio i na društvenoj mreži “Instagram” otkrio razloge svoje odluke. On ju je obrazložio sledećim rečima:

” Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe. Teško mi je što moram da napustim klub u ovakvim nesrećnim okolnostima, jer je Partizan klub u kojem sam proveo važan deo svoje karijere. Zauvek ću biti zahvalan svima koji su me podržali u Beogradu uključujući: Savu Miloševića, koji me je pozvao da se priključim sastavu, Aleksandru Stanojeviću, koji me je uvek podržavao i verovao u mene, mojim sjajnim saigračima i stručnom štabu i svim navijačima koji su me bodrili. Hvala svima iz dubine srca.”